FreeCountManager

Kuffert-billed Kuffert-åben
Med
FreeCountManager får du et skræddersyet produkt til at aflæse forbruget af spiritusflasker på få sekunder. Og der er både tid og penge og spare!!

Sådan virker det:

1. Scanneren aflæser flaskens stregkode og identificerer varen

2. Flasken sættes på den digitale vægt.

3. Vægten vejer, hvor mange cl. der mangler i flasken.

4. Informationen bliver sendt til computeren ( via usb kabel ), hvor freecount softwaren er installeret.

5. Freecount softwaren husker hvor mange drinks der var tilbage i flasken fra sidste barregnskab. Når softwaren har udregnet den nye vægt, fortæller den at der er blevet solgt fx. 18 genstande smirnoff af 2 cl. til en samlet værdi af 462 kr.

6. Er der solgt flere flasker af et produkt, indtastes antalet i feltet helflaskesalg.

7. Udover at registrere spiritus forbrug, kan man også indtaste forbrug de andre produkter mansælger i baren - som Fadøl-tal, importøl, postmix-tal, flaskevand, osv...

8. Indtast dankort-tal og kontant beløb ( faktiske omsætning ), sæt det op mod det konstaterede forbrug og du har den reele og nøjagtige difference!!

9. Ikke mindst kan man lave statistik over de regnskaber man har afsluttet. Fx. kan man udtrække statistik for januar, februar og marts måned. Her vil jeg se tal for differencerne mod den faktiske omsætning. Tryk på graf visning og du vil nu kunne få et hurtigt overblik over "tendenser" i disse månerder.

Softwaren er altså et komplet regnskabsprogram, der kan håndtere daglig barregnskab. Info fra vægten kan exporteres til excel, C5 og andre formater.

Køb
FreeCountManager her